Årets notis

Som ni minns från försommaren är vi några stycken som har instiftat ett pris, nämligen Årets notis. Du kan också läsa mer om det genom att klicka på länken i vänsterspalten på denna sida.

Arbetet med att hitta 2009 års bästa notis pågår. Vi som sitter i juryn mejlar varann när vi springer på fint formulerade grejer.

Men vi har ett problem.

Det är väldigt svårt att inte så att säga falla för roliga stories. Det finns gott om exempel, som det här, som är helt okej formulerade – men som framför allt beskriver en rolig eller udda händelse. Och det är ju inte händelsen vi ska prisbelöna.

Jag behöver nu er hjälp, ni som läser här. Sprid ryktet om detta nya fina pris vidare, och hjälp oss att hitta de riktigt goda exempel som vi vet finns där ute!

0 svar på “Årets notis

  1. Ingen notis, men en vansinnigt kul artikel som Edenoborg fick syn på: ”Chaufförens förklaring till lastbilsolyckan: ’Jag onanerade'”

    http://tinyurl.com/yb9ev4q

    Till på köpet var denne vägens riddare inte buskablyg inför polisen heller. ”På polishuset var det dags för nästa brott. Under ett förhör tycks han ha känt ett trängande behov – igen.
    – Han har onanerat när polisen skulle förhöra honom, säger Åsa Askenbäck.

    Edenborg tror att chaffisen hade en Vertigobok på passagerarsätet. Huruvida polisen beslagtog bevismaterial får vi inte veta.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *