Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

25 000 tecken

Några intensiva dagar har det varit – tack igen för alla bidrag till diskussionen! – och mer lär det bli. Men i dag och i morgon måste jag till tidningen få ur mig någonstans i storleksordningen 25 000 tecken text, vilket inte är så lite. Särskilt eftersom tecknen måste sättas samman i en unik ordning, som helst ska upplevas som just unik. Därför får jag bli lite korthuggen nu.

Av allt spännande som finns att läsa rekommenderar jag i dag Jenny Maria Nilsson, skribent och fotograf. Skulle du ha tillgång till Sydsvenskans papperstidningar från helgen som gick kan du där läsa en intervju med fotografen Lars Tunbjörk, och en med matskribenten Mats-Eric Nilsson. Ingen av dem finns dessvärre online i nuläget, men jag tyckte båda blev rätt bra, var och en på sitt sätt. (Och den ena, mötet med Tunbjörk, födde två konkreta bokidéer hos mig. Är du förläggare och nyfiken så kan du ju mejla, så berättar jag…)

2 Kommentarer

  1. lisa den 22 december, 2008 kl 12:10

    fler tips på bra bloggar och fotografer tack. jag tror minsann alla har klibbats fast på min bloglines.  2. Andreas Ekström den 22 december, 2008 kl 01:36

    Det blir ju säkert lite julstiljte nu den närmsta veckan, men jag brukar uppdatera min bloggrulle här till höger rätt ofta! (Sedan är den inte identisk med vad jag har i min Google Reader; det finns saker jag läser som jag vill ha koll på men som jag ogärna vill tipsa andra om också, lite politiska extremister och så…)Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.