25 000 tecken

Några intensiva dagar har det varit – tack igen för alla bidrag till diskussionen! – och mer lär det bli. Men i dag och i morgon måste jag till tidningen få ur mig någonstans i storleksordningen 25 000 tecken text, vilket inte är så lite. Särskilt eftersom tecknen måste sättas samman i en unik ordning, som helst ska upplevas som just unik. Därför får jag bli lite korthuggen nu.

Av allt spännande som finns att läsa rekommenderar jag i dag Jenny Maria Nilsson, skribent och fotograf. Skulle du ha tillgång till Sydsvenskans papperstidningar från helgen som gick kan du där läsa en intervju med fotografen Lars Tunbjörk, och en med matskribenten Mats-Eric Nilsson. Ingen av dem finns dessvärre online i nuläget, men jag tyckte båda blev rätt bra, var och en på sitt sätt. (Och den ena, mötet med Tunbjörk, födde två konkreta bokidéer hos mig. Är du förläggare och nyfiken så kan du ju mejla, så berättar jag…)

0 svar på “25 000 tecken

  1. Det blir ju säkert lite julstiljte nu den närmsta veckan, men jag brukar uppdatera min bloggrulle här till höger rätt ofta! (Sedan är den inte identisk med vad jag har i min Google Reader; det finns saker jag läser som jag vill ha koll på men som jag ogärna vill tipsa andra om också, lite politiska extremister och så…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *