Arlanda

En bra, riktigt bra, jobbdag i går. Hann skriva klart eller i stort sett klart samma eftermiddag efter intervjuerna, och det finns fördelar med det – saker och ting i färskt minne, hjärnan liksom upparbetad ämnet. Nackdelarna kan finnas i eftertanke, dubbelkollar, omläsning. Så det ska jag ägna mig åt på planet hem, det plan som jag faktiskt sitter på när detta skrivs, och som lyfter 06.00. Sjuk tid.

Jumbohotellet var mysigt! Mycket pojkdrömsmässigt alltihop. Sköna sängar. Och så var jag ensam i min ”sovsal”, som i själva verket var ett spatiöst fyrbäddsrum. Hur lugnt som helst.

Nu säger de ”boarding completed” till denna hundraprocentigt svenska passagerarskara. Läge att sätta punkt med andra ord.

0 svar på “Arlanda

  1. Helt OT:
    Jisses, vad jag tycker din blogg är snyggt formgiven. Skenbart enkel, rena typsnitt, personligt och grafiskt huvud (ja, bloggsidans alltså, vad trodde du?), kaxiga färger som ändå inte skriker i ögonen.
    Jag ser ingen copyright så jag antar att du själv eller någon bekant gjort den.

  2. Det råder delade meningar om dess skönhet, får man nog säga! Men det gläder mig att du tycker om den!

    Det är min kompis Olof Werngren som har gjort den, men Olof är webbguru till yrket, främst formgivare men också kodknackare. Det var även han som byggde denna sajts föregångare, som du når genom att klicka på ”Old school 2” uppe till höger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *