ARN–CPH

Den här veckan har redan innehållit tämligen väldiga mängder arbete, men jag försöker att inte ta i för mycket, och bara jobba när det är jobbtid och så vidare. Men det är ju så vansinnigt roligt! Jag är nästan lite lättad över att känna det, eftersom jag var borta så länge.

I går: Bonnierförlagens höstmingel på Manilla i Stockholm. Det blir inte mer bloggat om det än så; reportage kommer på söndag.

I dag: I Köpenhamn för ett hemligt projekt. Det låter så himla spännande om jag säger ”hemligt projekt”, det är kanske inte så spännande, men det ÄR faktiskt hemligt.

När jag var klar hämtade jag ett konstverk som jag har köpt av den fantastiska Kicki Jørck, och åkte metro. I metron såg jag två saker. Först en naken kvinna på en reklambild. Det är reklam för ett – sjukhus. Människor i andra delar av Sverige brukar inte tro mig när jag berättar var nivån ligger hos de danska byråerna.

IMG_3550

Sedan ett ex av Metro Xpress. Läs de här rubrikerna! Det danska språket är fantastiskt. Men till er som tycker att det är svårt att förstå, all respekt för det…

Skärmavbild 2013-08-28 kl. 17.54.33

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *