Om du känner mig

Om du känner mig, och yppar för mig att du står i begrepp att flyga med Ryanair, så ska du bereda dig på en omgång argument att låta bli. Som till exempel det faktum att bolaget beter sig så här mest hela tiden.

Men framför allt: jag kommer att tvinga dig att läsa Per Svensson, vars vidräkning med Ryanair är en av de mest lästa texterna på Sydsvenskans webbsida under hela 2013.

***

Och även om du inte känner mig, så kan du kanske ha glädje av att hänga lite på Stortorget i Lund i dag vid tolv. Då intervjuar jag Johan Glans på scenen där, som en del av Lunds humorfestival. Jag vågar nästan lova att det blir kul. Välkomna!

3 svar på “Om du känner mig

  1. lite DN att hylla sig för antalet läsningar av en text, har jag fel?

  2. Hannah: Jag HAR faktiskt gjort det. Tur och retur Skottland på en svensexa. Det VAR påtagligt… annorlunda.

    Indy: Jo, det har du rätt i. Men det är väl värt att notera i det här fallet; vi blev alla väldigt förvånade över att den spreds SÅ himla mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *