Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Om du känner mig

Om du känner mig, och yppar för mig att du står i begrepp att flyga med Ryanair, så ska du bereda dig på en omgång argument att låta bli. Som till exempel det faktum att bolaget beter sig så här mest hela tiden.

Men framför allt: jag kommer att tvinga dig att läsa Per Svensson, vars vidräkning med Ryanair är en av de mest lästa texterna på Sydsvenskans webbsida under hela 2013.

***

Och även om du inte känner mig, så kan du kanske ha glädje av att hänga lite på Stortorget i Lund i dag vid tolv. Då intervjuar jag Johan Glans på scenen där, som en del av Lunds humorfestival. Jag vågar nästan lova att det blir kul. Välkomna!

3 Kommentarer

 1. Hannah den 29 augusti, 2013 kl 08:58

  Har aldrig flugit med dem och tänkte fortsätta så. 2. indy (utan hatt, iq i häradet 70-80) den 29 augusti, 2013 kl 10:15

  lite DN att hylla sig för antalet läsningar av en text, har jag fel? 3. Andreas Ekström den 29 augusti, 2013 kl 04:54

  Hannah: Jag HAR faktiskt gjort det. Tur och retur Skottland på en svensexa. Det VAR påtagligt… annorlunda.

  Indy: Jo, det har du rätt i. Men det är väl värt att notera i det här fallet; vi blev alla väldigt förvånade över att den spreds SÅ himla mycket.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.