Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Bäst i år

Det blir inga årsbästalistor i år. Men okej: Jag tycker att ”Framtiden” av Eric Schüldt och Jonas Andersson var årets bok om man helt avstår genrebeteckningar. Jag tycker att Mara Lees ”Salome” förmodligen var årets svenska roman, men det fanns många andra bra också, och jag suger på Kerstin Ekman-karamellen ett tag till, den ska ju vara särklassig sägs det mig. Jag tycker att Andreas Cervenka på Svenska Dagbladet har varit i omänskligt bra form och att Sara Lundin är bäst av alla i radio. Jag tycker att Fredrik Skavlan är överjävligt bra på att nå viss substans och mys med små medel och på kort tid. Jag tycker att Domkyrkoforum i Lund måste vara en het kandidat till några feta arkitekturpriser. Jag tycker att SJ är lite underskattat, att DN Världens väggkalenderlösning var årets mest eleganta och ickekrystade printlösning, att leverpastej är det godaste pålägget, att Tetris var årets app och att Icon Magazine är det mest nedläggningshotade av alla nystartade medier.

Jag skulle kunna hålla på, men vem blir gladare av det… ? Gott nytt år på er!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.