Broberg är mer än ett bandylag

Det faktum att Thomas Mattsson inte redan har utsetts till chefredaktör på Expressen tyder på att han inte kommer att utses till chefredaktör på Expressen. Om jag får gissa. Och då är det givetvis Per-Anders Broberg som är styrelsens man, precis som Resumé nu skriver.

Broberg hade jag som chef under mitt gröntjänstår i kvällspressen. Han var sportchef på Expressen 1997, då jag lärde mig att redigera. Han var väldigt bra då. Tydlig, rak och uppstyrd, en överjävligt bra administratör. Expressen får i honom stadga och ordning, och absolut inga krascher vad det gäller utgivarbeslut. Man får å andra sidan ingen estradör. Men vad behöver Expressen mest? Jag tror på stadgan – och därmed är jag böjd att tro att Resumé har rätt. Kanske.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *