Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Dagens viktigaste för 200 journalister

Ni undrar vad jag tycker om Sydsvenskans nya chefredaktör?

Jag kommer aldrig med några utförliga kommentarer kring Sydsvenskanfrågor här – det ingår så att säga i överenskommelsen med min arbetsgivare vad det gäller bloggande att vara försiktig med sådant – men låt mig ändå säga samma sak som jag har sagt direkt till folk som har hunnit fråga: Daniel Sandström är en strålande person, intelligent och krävande i ordets bästa mening. Jag är jätteglad över styrelsens val.

(Och hur många andra svenska tidningar har en chefredaktör som legat på Trackslistan?)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.