Dags att lägga beställning!

Om det skulle vara så att du är sugen på ett exemplar av min senaste bok – berättelser om folk jag bryr mig om, minnen, sådant, men förklätt till att handla om mat – så är detta mycket enkelt:

Du swishar en hundring till 123 074 57 52 och skriver in din postadress.

Sedan kommer boken – inom någon månad. De två första upplagorna är nämligen slut, och jag ska trycka bara kanske något hundratal ex till för att få ut några väntande beställningar. Men jag vill beställa så få överexemplar som möjligt, så… kör nu, så att jag kan bestämma mig för en siffra!

2 svar på “Dags att lägga beställning!

  1. En sju och en fyra har bytt plats i swishnumret. Längtar efter att läsa – och laga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *