Dags för byggmöte

Någon gång under 2008 är det dags att bygga om den här sajten lite. Förmodligen blir grunderna desamma, både vad det gäller struktur och innehåll – men ett annat utseende kanske vore kul? Något chockrosa som kontrast till det ni ser här i dag? En del hårda fakta behöver uppdateras, och jag har lekt med tanken på att ha ett Jaiku-flöde på sajten, men avfört det. Så punktmarkerad vill jag inte vara, varken av mig själv eller av någon annan. Porträttet borde kanske vara ett fotografi och inte en Stina Wirsén? Man borde kanske ha åtminstone någon liten pusselbit i Flash? Jag är väldigt förtjust i click polls, men kan av någon anledning inte använda dem på den här sajten, det måste fixas.

Vi får se vad den fetaste av feta funksters, Olower, säger – för självklart är det han som får giget. (Och även i det här fallet kan vi leka Chris A, och så tar jag emot era inmejlade synpunkter och beaktar dem – utom om ni vill ha en öppen kommentarfunktion!)