Dubbelhyllning

Jag har alltid sagt att Margret Atladottir är ett geni. När hon nu tar över Nöjesguiden slår jag till med ett stort fett ”vad var det jag sa”. Lyssna på mig, om ni vill veta vad som ska hända.

Och jag vill alltid veta vem som är nästa Margret. Vem som är Sveriges bästa skrivande 20-åring just nu. Är det du, så hör av dig. Är det någon annan, så tipsa mig. Det är bara genom framtidsmänniskorna man kan förstå framtiden, eller hur?

***

Anders Mildner gör mig direkt kvalitetsavundsjuk. Läs till exempel det här.

0 svar på “Dubbelhyllning

  1. Jo, men jag måste vårda min image som second line adaptor – jag är aldrig först med ny teknik, utan kommer starkt i andravågen sedan. Så jag räknar med att börja använda Spotify strax efter årsskiftet…

  2. Vet ingenting om Atladottir, men ”geni” är väl att ta i? Eller du kanske har övergivit ordets rätta innebörd och använder det i dess mer utslitna, vardagliga, bemärkelse? Då kanske alla hennes artiklar är små ”mästerverk”?

  3. Margrets kvaliteter är att hon förstår hur en tidning ska göras, hur en text ska beröra, hur man skapar en röst mitt i ett brus. Läs hennes intervju med Pharrell Williams i Rodeo för några år sedan, till exempel. (Februari 2006, kan ju vara svår att få tag på…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *