En vecka att minnas

Om jag tänker tillbaka på den här arbetsveckan så känns det märkligt att jag alls står upp i dag. Det har varit ett enormt tryck på alla fronter, textproduktion och höstförberedelser och tre resor (Stockholm, Köpenhamn och Båstad) och en scenintervju och en dag med det hemliga projektet och en extern föreläsning och så hela tiden dessutom redaktör by wifi för våra featuresidor. Och ett styrelsemöte i bostadsrättsföreningen och ett föräldramöte på skolan. Jag sover gott om nätterna ity jag är naturligt trött.

Synbara resultat? Ja, det finns några stycken. Först och främst vill jag gärna länka till intervjun med Björn Ranelid, som är en chocksensation i så måtto att vi mest pratar om hans böcker. (Den nya romanen är för övrigt jättebra.) Jag är glad för hur den texten blev, och hoppas att ni vill läsa den.

Sedan har vi som alltid på lördagar min internetkrönika, som denna gång handlar om kortföretagens alldeles för stora makt.

För er som inte har fattat vad United Screens egentligen är eller ska göra, så behöver ni icke fundera längre, det bör framgå av detta reportage.

Men det är ändå inte en av mina egna texter som jag är gladast över att länka till i dag. Det är i stället Patrik Svenssons glimrande tv-krönika. Det är en av årets texter i Sydsvenskan, och jag ber er: se till att alltid leta upp Patriks texter. Tanke, humor, stilistik, hetta. Klass, helt enkelt.

Och nu verkar det som om det vaknar en del barn här. Räkna med att jag är AFK resten av dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *