Ett år kvar

Jag har utkommit med böcker 2004, 2006 och 2008. Alla som känner mig begriper vad det betyder: jag måste, mer eller mindre tvångsmässigt, hålla fast vid denna snygga rytm av vackra jämna tal och se till att få göra något även 2010.

Det måste inte vara stort. Det ska gärna spreta ordentligt från tidigare projekt. Det ska vara roligt, och så bitvis gärna lite svårt också.

Många av de här kriterierna, men inte alla, uppnås i det nya projekt som jag nu på allvar ska ta mig an i januari, som ska vara klart i september och som ska ges ut om precis ett år. Förr sa marknadsförarmänniskor alltid att man skulle försöka få all publicitet på en gång om man var intresserad av att nå ut med en bok. Nu finns det marknadsförarmänniskor som säger tvärt om: Man ska dutta länge, och etablera hela tanken hos de potentiella läsarna, och till och med göra dem till medskapare.

Så vad ska jag göra, om det är ett år kvar? Lägga in en räknare på sajten som börjar på 365 och går neråt? Kanske. Då blir jag i alla fall tvungen att hålla deadline.

0 svar på “Ett år kvar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *