Fraser, hennes man, hennes älskare, de sex barnen, kocken, tjuven och alla de dyra fina grejorna

Om ni undrar så är England helvetet på jorden. Men det var en bra bok, trots allt.

0 svar på “Fraser, hennes man, hennes älskare, de sex barnen, kocken, tjuven och alla de dyra fina grejorna

  1. Besserwisser som jag är kan jag inte låta bli att påpeka att ”galore” är ganska konstigt använt. Det kan såvitt jag vet inte betyda något annat än ”i överflöd”, ”i massor” och kräver antingen ett substantiv i plural eller ett så kallat kollektivt substantiv som huvudord.

    Fast med det sagt ska jag också tillägga att jag gillar din anmälan skarpt! Du kan verkligen sätta fingret på väsentligheterna.

  2. Ja, du har nog rätt. Jag avsåg att säga ungefär ”själva sinnebilden av den största och viktigaste och mest produktiva pjäsförfattaren vid denna tid”. Så det kunde jag ju ha skrivit i stället… Det var bara inte lika ljuvligt kort… 🙂

  3. för säkerhets skull vill jag påpeka att det är en citron och inte en apelsin som man ska ha i munnen om man har strypsnara som sällskap under egentiden.

    och så tror jag att vi redan har haft fighten om blairs vs bushs eftermäle. är det britterna eller är det omvärldens bild av britterna som är problemet?

  4. Citron alltså. Hur ser man överlag på andra citrusfrukter? En näven kvitten, funkar det…?

    (Och vad gäller britterna… jag vet inte, jag tycker att det mesta är problematiskt numera…)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *