Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Googles inflytande över Landskrona

Ja, kolla här, på Landskronas jubileumslogga, om ni inte tror mig… 🙂

3 Kommentarer

 1. Carl Sundberg den 12 december, 2009 kl 10:54

  Hej Andreas… Din blogg är kul och ”Jobbet om Google” är intressant. Vad gäller Landskronas logga så…visst finns det likheter, men samtidigt är det ju så att RGB (Röd Gul Blå) är Grundfärger i nämnd ordning, Rött o gult är färgerna i Skånes flagga och blått är Havet… Så.

  Det ska bli kul att läsa om Kamerun. Själv jobbar jag som pastor, och professor i Teologi (jodå jag har disputerat, i Lund) vid UC-KIN, kristan universitetet i Kinshasa, DRC. ”Biståndsfusket” intresserar mig.. och som en av mina studenter sade förra veckan… ”Afrika är INTE fattigt, Världen anstränger sig för att Afrika skall framstå som fattigt”. Har du lust kollar du min blogg… Strandridaren.blogspot.com / KongoKalle 2. Andreas Ekström den 12 december, 2009 kl 12:36

  Det ska jag absolut göra, tack! 3. EN HÄRLIG PERSON den 12 december, 2009 kl 07:51

  Tack för en bra blogg.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.