Googles inflytande över Landskrona

Ja, kolla här, på Landskronas jubileumslogga, om ni inte tror mig… 🙂

0 svar på “Googles inflytande över Landskrona

  1. Hej Andreas… Din blogg är kul och ”Jobbet om Google” är intressant. Vad gäller Landskronas logga så…visst finns det likheter, men samtidigt är det ju så att RGB (Röd Gul Blå) är Grundfärger i nämnd ordning, Rött o gult är färgerna i Skånes flagga och blått är Havet… Så.

    Det ska bli kul att läsa om Kamerun. Själv jobbar jag som pastor, och professor i Teologi (jodå jag har disputerat, i Lund) vid UC-KIN, kristan universitetet i Kinshasa, DRC. ”Biståndsfusket” intresserar mig.. och som en av mina studenter sade förra veckan… ”Afrika är INTE fattigt, Världen anstränger sig för att Afrika skall framstå som fattigt”. Har du lust kollar du min blogg… Strandridaren.blogspot.com / KongoKalle

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *