Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Hall of fame

När jag är i Stockholm och jobbar, och det är jag nästan varje vecka, slinker jag ibland upp på Weyler förlag för att träffa de fantastiska personer som jobbar där och för att själv jobba en stund. Ofta pratar jag med förläggarn själv, Svante, som är en av de mest intellektuellt dynamiska och intressanta personer jag vet, lika ofta med någon av de andra – utöver förlagets tre personer så sitter ett tiotal människor till i samma lokaler, alla lika roliga att prata med.

På väggen i stora rummet sitter författarna. Johanna och jag har ett hörn:

IMG_6251

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.