Helgens grejer

In order of priority kan vi väl ta dem den här gången, så att jag inte slösar med er tid:

Läs först och främst intervjun med författaren Jennifer Clement – eftersom hennes bok är angelägen och lysande bra. Du bör läsa den, och om du inte kan prioritera det så bör du i alla fall känna till något om den.

Sedan har vi söndagskrönikan från Lund som vanligt, i vilken jag försöker skriva om flera olika saker i en och samma korta text – det är skitsvårt, och lite gammaldags, men vissa veckor känns det på något vis alldeles rätt för genren. Texten inleds med en välbehövlig avhyvling av en person, vad sägs om det klickbetet?

Den som är intresserad av långsiktiga principiella frågor om IT-utbyggnad, riskkapitalister och risken att beblanda sig med diverse charlataner kan gärna läsa veckans internetkrönika, som har fått ett nytt hem i papperstidningen. Tidigare låg den lite undangömd långt bak i vår näringslivsdel på lördagarna, nu läggs den på sistasidan i A-delen på fredagarna i stället, och det märks verkligen i genomslaget.

***

…men det mest lästa jag har skrivit på väldigt länge? Utan tvekan blogginlägget från härom dagen, om att återse en gammal kärlek efter 25 år. Det finns här, komplett med ny och gammal bild.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *