Skavlan och Jill

Skrev krönika om Fredrik Skavlans intervju med Jimmie Åkesson, och fick förstås massor av läsarreaktioner. Jag räknar till ungefär fem hundra reaktioner av olika slag, cirka 350 positiva och snälla, cirka hundra negativa (varav kanske tio vansinniga), och cirka femtio resonerande åt båda håll. Uppskattningsvis. Jag har skrivit personliga svar till nästan alla som har formulerat något. Intressant är att av alla dessa reaktioner så har bara två kommit på telefon, och båda från mycket till åren komna personer. Det är mejl och Facebook som gäller för så gott som alla nu, även personer som har passerat pensionsstrecket.

I går kväll fick jag koppla av i jobbet, genom att se fina Jill Johnson, vars krogshow jag här recenserar. Den var bra. Men mellansnacket var verkligen plågsamt grunt, jag borde kanske egentligen ha skrivit ännu lite mer om det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *