Hell week

Det är ju synd att kalla den det, egentligen. Men som kontrast, efter en ljuvlig vecka hos goda vänner i Virginia i östra USA, så blir det här fem tuffa dagar. Sju offentliga framträdanden på en vecka, i Umeå, Stockholm, Lund, Henån och Sarpsborg i Norge… (Alla detaljer här.) Och ja, jag är förstås helt ledig från mitt vanliga jobb den här veckan också – även om jag starkt överväger att ringa redaktör G Svahn uti Lund och begära genmäle på krönika av E Fagerström som å det grövsta skändade min hemgata… Det behövs en motbild!

Det blir många timmar på tåg och flygplan i alla fall. Återkommer med lite av varje, men ska försöka hålla mig borta från tiotalets största journalistiskt litterära trend, nämligen resenärsgnället. Vi får se hur det går.

0 svar på “Hell week

 1. Men vill du komma? Du är i så fall min gäst om du vill, jag råkar veta att arrangemanget är informellt till sin karaktär, och jag har aldrig varit med om att det har varit något problem! Så mejla mig på andreas@andreasekstrom.se om du vill komma, så förser jag dig med exakta tider och adressuppgifter.

 2. Hej Andreas

  Har alltid (likt dig gissar jag) varit intresserad av tv-serier och film.
  Bestämde mig för att bygga en sajt som underlättar för de som älskar serier, vill vara lagliga, men samtidigt tycker att 250 kr är mycket pengar.
  Nämligen en webbplats där man byter sina dvdboxar med varandra via post.

  Visst vill man ha kvar vissa serier, men jag är ganska säker på att jag inte kommer se om mina 60 timmar West Wing… Alltså borde jag lika väl kunna byta bort dom?

  Så var i vilket fall min tanke.
  ”Smyglanserade” sajten för en vecka sedan.

  Kolla väldigt gärna in den:
  http://www.bytdvdbox.nu

  Har du några förslag, tankar, kommentarer hör jag dem gärna.

  (hittade inget annat sätt att kontakta dig)

  Johan Albertsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *