0 svar på “Skandalbok eller inte?

  1. Att kungen kanske gått på strippklubb och festat vilt i Åre med kändisar och lakejer är väl, kan man gissa, mest häftigt – i alla fall i yngre generationers ögon. Det hade varit annorlunda om hovet skyddat tyska terrorister eller så.

  2. ”Det är ingen riktig kung om han inte festar på det viset” som en kompis sade om Hardeknut, dansk vikingaprins som härjade med engelsmännen under Danelagens sista år, grävde upp sin brors lik och slängde det i ett träsk, chockhöjde skatterna och mördade adelsmän som ett snabbt sätt att expropriera deras rikedomar. Stilenligt söp han ihjäl sig på ett bröllop; som tonåring hade han rimligen supit och festat i Lund. Heja! Kung i baren, kan man väl säga.

  3. Har du själv läst artikeln som du länkar till? En himla massa särskrivning och halva artikeln i fetstil.

  4. {sarkastiskt läge:på} Känner inte Sydsvenskan till den stora skillnaden mellan en tryckt tidning och en som publiceras på nätet – att den senare går att ändra på? {sarkastiskt läge:av}

    Det är bedrövligt att Sydsvenskan lagt ner en väldig massa pengar på ett publiceringssystem som inte fungerar ordentligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *