Hjälp en student!

Eftersom jag är för forskning: läs nedan, hör av dig till denne Carl om du vill!

***

Hej!

Mitt namn är Carl Malmer och jag är student på Göteborgs unversitet vid institutionen för journalistik, medier och kommunikation. Jag skriver nu mitt examensarbete om föreställningar och förhållningssätt till journalister i sociala medier.

Jag vill därför intervjua människor som läser journalistbloggar för att ta reda på vad deras egna, subjektiva åsikter och uppfattningar om bloggande journalister är.

Studien är rent akademisk och det finns inget företag bakom som betalar för undersökningen. Jag uppskattar att intervjun kommer att ta ungefär en timma i anspråk och vi kan genomföra intervjun via telefon om vi befinner oss i olika städer (jag bor i Göteborg). Du kan även vara anonym om du vill det.

Är du intresserad? Hör av dig till mig på carl.malmer@gmail.com så kan jag förklara mer ingående om vad det handlar om.

Med vänliga hälsningar

Carl Malmer

carl.malmer@gmail.com

0 svar på “Hjälp en student!

  1. Hej Andreas. Jag vet att du tidigare haft synpunkter på formatet i Lunch med fokus. Något som verkligen blir tydligt den här veckan, där Staffan Heimerson intervjuar Johan Norberg. En mängd tappade trådar och följdfrågor som aldrig blir ställda. Undrar när de inser att det krävs mer än en sida till det där. Synd att så intressanta personer inte får plats utan att allting blir snuttifierat. Fokus berömmer sig annars om sin ”fördjupning” och ”reflektion”.

  2. Den formen funkar som sagt inte riktigt, och i den mån Heimerson haft någon storhetstid – vilket jag anser vara åtminstone föremål för debatt – så ligger den en bit bakåt i tiden.

  3. Ja, Heimerson skall nog hålla sig till ett ämne han behärskar; nämligen att skriva om sig själv. Det här med att bjuda in andra personer blir inte lyckat för honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *