Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Turnén kommer till Lund

I morgon kväll, alltså måndag klockan 19, kommer mina lastbilar med utrustning, mina roadies och min rider, alltså kravlistan som anger hur många saffransspäckade dubbelbeckasiner jag vill ha i logen och sådär, till Lunds stadsbibliotek.

Listan är tyvärr mycket kort och oglammig. Uppkoppling, en projektor och ett glas vatten brukar jag be om. Men kom gärna, ni som finns i närheten, det är ett fint bibliotek och jag ska försöka vara i matchande fin form. (Och, eftersom vi är i Lund är det bäst att påpeka det: Klockan 19 betyder i detta fall inget annat än 19.)

2 Kommentarer

  1. Morrica den 11 december, 2011 kl 05:25

    Nyfikenheten äter mig – hur skiljer sig en dubbelbeckasin från en enkelbeckasin?  2. Andreas Ekström den 11 december, 2011 kl 05:56

    Det är som ett dubbelt halvslag, är det ett helslag? Är två halva special lika med en special…?Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.