I dag…

…pratar jag Google på Kista arbetsmarknadsdagar inför massor av studenter. Det blir första gången jag pratar om boken på engelska, så det blir lite extra spännande och extra svårt också. Sedan alltså vidare till Glenn Miller Café, som ligger nära Hötorget. Kom gärna dit!

(Och om någon har idéer kring vad jag sedan ska göra av kvällen, hör av er! After work? Kulturupplevelser? Bara säg. Svärfar, i vars chateau jag ska övernatta, är nämligen strängt upptagen med en betungande ost- och vinprovning som omöjligen kan anses korrekt genomförd före klockan 22…)

0 svar på “I dag…

  1. Haaaahahaha. Jag vilar nu! På X2000, det är hur soft som helst! God medhavd mat, musik i lurarna, småpill med lite grejer som inte har deadline på flera dagar än…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *