Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Lite trafik jag driva vill

* Den nya sajten Teknikdebatt bjöd in mig för en text på temat Google. Roligt att de startar, hoppas det går bra för dem!

* I veckans Journalisten.se blev det läge för en chockhyllning av Peter Sunde. Studera hans projekt Flattr, den som ännu inte!

* …och nya Sydsvenskan.se går in på sin andra vecka, med nya justeringar och test. Rakt igenom djärvt och nyskapande, utan anspråk på slutgiltighet. Så ska det göras.

2 Kommentarer

  1. Christian den 21 april, 2010 kl 09:34

    Flattr låter onekligen intressant – jag kan bara inte komma ifrån att det startats av en person jag uppfattar som rätt osympatisk, plus att det hela egentligen handlar om att vara en mellanhand och ta en hög transfereringsavgift för donationer (ja, jag förstår att det kommer krävas stora volymer för att gå runt men något säger mig att man inte direkt siktar på att gå +/- noll…)

    Vill man vara elak kan man ju säga att Peter Sunde först tjänat pengar (via reklam) på andras arbete, och att han nu bytt till att tjäna pengar på vissas sympati för andras obetalda arbete…  2. Andreas Ekström den 21 april, 2010 kl 10:17

    Jo, det finns onekligen problem med helhetsbilden… Men jag tänkte att jag skulle renodla lite i den där texten, trots allt, jag tror att det behövs.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.