Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

I dag

6 Kommentarer

 1. JennyG den 28 maj, 2009 kl 12:25

  Det var i lördags som det gick, inte i fredags.

  Perfekt med SVT Play! Då kan man träffa en massa härliga människor på lördagskvällen istället för att glo på TV 🙂 2. Anna den 28 maj, 2009 kl 07:23

  var mycket imponerad av föreställningen..att både lyckas gå igenom rutan och vara nära publiken…och som sagt, han var väldigt nära tårar. 3. indy (utan hatt) den 29 maj, 2009 kl 09:17

  jag håller inte med dig om schyffert. jag tycker att han gör en schulman (dvs först driver på med högljudd mobbing och sen outar sig som en känslig själ till tidigare kritikers applåder).

  jag blir inte så upprörd över häcklandet. det tycker jag om. det är ett sundhetstecken på samhället (precis som rätten av vara indignerad över det). det som jag är emot är att de indignerade så ofta vänder på kappan efter första bästa tecken på emotionell mångsidighet.

  jag tycker vi saknar enkelspåriga personer i svensk nöjesliv och hoppas att filip och fredrik (i all sin hyggliga svennighet) låter tramset flöda. deras inhopp i ”på spåret” gör mig därför ledsen.

  och så kommer jag på mig själv med att sakna russell brand, graham norton och simon amstell. vad har vi svenskar att kontra med? ernst kirshsteiger (sic?), martin timell, peter-jävla-settman etc. 4. Daniel den 29 maj, 2009 kl 11:39

  Man blir ju nästan kåt! 5. Erik den 31 maj, 2009 kl 10:16

  Det här var rätt avslöjande. Du tror att Schyffert är ”modig” när han berättar att han numera blivit allvarlig.

  Inte bara det: Du tycker att det är modigare att repetera och framföra en skriven pjäs i två år, om hur klok man har blivit (till medelklassens applåder), än att direktsända ett oprövat talkshow-format från annat land.

  Du ÄR en värdig arvtagare till Maria Schottenius. Lycka till! 6. Andreas Ekström den 31 maj, 2009 kl 01:22

  Läser du inte lite slarvigt? Säger jag någonstans i min text att Schyffert skulle vara modigare än Filip och Fredrik?

  Nej. Men han är bättre. Och han sätter, vill jag hävda, betydligt mer på spel genom att göra något han inte har gjort förut, än vad Filip och Fredrik gör. Filip och Fredrik (som jag gillar) har gapat sig igenom hela sin karriär. Det verkligt modiga för dem, det skulle vara att testa att viska.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.