Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

I klistret

Jag är så otroligt trött på listklistret. Senaste Bon är ännu ett exempel. Femtio populärkulturella makthavare på rad. Idéhöjd: låg.

Min gamle skolkamrat Klas Ericsson har i samma nummer skrivit roligt om konstnären Eric Ericson. Men jag hade ännu hellre läst ett reportage om körledaren med samma namn.

***

Ännu ett tecken på att det just nu finns gott om entreprenörspengar i mediebranschen samt för mycket pengar hos den medelklass som typ sådana som jag tillhör hittar du här.

***

Agenda tog slut i söndags. Lars Adaktusson tackade för sig efter ett antal säsonger och gick långsamt ut ur studion till tonerna av en smäktande ”Ain’t no sunshine when he’s gone”. Jag garvar fortfarande.

2 Kommentarer

  1. El Barbaro Del Ritmo » På samma sätt. den 7 november, 2005 kl 01:48

    […] 1. Andreas, Erik och till sist Martin har alla funderat över tidningarnas eviga listor på sistone. Andreas tycker att nivån på tänkandet bakom listorna är för låg. Erik menar att det handlar om att få uppmärksamhet av andra tidningar, och en ursäkt att ha en fest för det. Martin skriver att listorna egentligen bara är “förteckningar över vilka redaktionen hoppas läser tidningen”. Själv ser jag det som tidningarnas chans att visa exakt vad de står för. Om Sonic tycker att The Knife gjort årtusendets bästa låt så tänker inte jag klaga – speciellt inte om de betalar mig för att slentriangnälla på deras vanliga omslagsartister. […]  2. sidea.se/emanuel » Listorna… den 25 februari, 2006 kl 04:19

    […] Debattbollen har börjat rulla hos först Andreas, sedan Erik, sedan Martin. Och tillbaka till Erik via Sebastian. Som listproducent ger jag nu mina tankar. […]Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.