I morgon bitti…

…inleder jag mitt födelsedagsfirande genom att obehagligt tidigt åka över till Kastrup och ta ett plan till Helsingfors. I dag på eftermiddagen fick jag kontakt med Jyri Engeström, Jaikus grundare, som nyss slutat på Google efter två år, och efter några snabba mejl kunde vi konstatera att i morgon skulle passa oss båda utmärkt. Och jag är liksom inte i det läget att jag har tid att dra benen efter mig.

Det ska bli otroligt spännande att höra hans berättelse. Och det ska bli väldigt roligt att sedan göra en annan intervju som jag tror jag ska spara till Sydsvenskan och när jag börjar jobba igen – hade tur och lyckades boka upp den. Och sedan: träffa Philip Teir, Hufvudstadsbladets kulturchef, som ska visa mig runt på tidningen. Och till sist ska jag hem till Kim Helminen, min gamle kompis från tiden i Up With People, och träffa hans goa ungar. Tusen gånger bättre att bo hos dem än på hotell!

0 svar på “I morgon bitti…

  1. Och jag är först att gratta även i bloggen: Grattis! (Är jag inte en ovanligt omtänksam, engagerad och begåvad vän?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *