Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

I morgon bitti…

…inleder jag mitt födelsedagsfirande genom att obehagligt tidigt åka över till Kastrup och ta ett plan till Helsingfors. I dag på eftermiddagen fick jag kontakt med Jyri Engeström, Jaikus grundare, som nyss slutat på Google efter två år, och efter några snabba mejl kunde vi konstatera att i morgon skulle passa oss båda utmärkt. Och jag är liksom inte i det läget att jag har tid att dra benen efter mig.

Det ska bli otroligt spännande att höra hans berättelse. Och det ska bli väldigt roligt att sedan göra en annan intervju som jag tror jag ska spara till Sydsvenskan och när jag börjar jobba igen – hade tur och lyckades boka upp den. Och sedan: träffa Philip Teir, Hufvudstadsbladets kulturchef, som ska visa mig runt på tidningen. Och till sist ska jag hem till Kim Helminen, min gamle kompis från tiden i Up With People, och träffa hans goa ungar. Tusen gånger bättre att bo hos dem än på hotell!

2 Kommentarer

  1. JennyG den 28 oktober, 2009 kl 10:02

    Och jag är först att gratta även i bloggen: Grattis! (Är jag inte en ovanligt omtänksam, engagerad och begåvad vän?)  2. Andreas Ekström den 29 oktober, 2009 kl 05:13

    Jo! Steget före som alltid! Tack!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.