0 svar på “I morgon bitti…

  1. Iso: Ja, det blir väl läggmatch… Vi tycker ju lika om en massa saker. Risk att det inte blir så kallad ”bra tv”…

    Marcus: Men det är för att jag inte vet vilka slutsatser jag ska dra! Vaga ämnesord hjälper väl ingen? Hur, i så fall? Om jag taggar detta med ”barnuppfostran” eller ”tv-debatt”, hur fasen hjälper det någon med något alls?

  2. Intressant! Jag har läst henne ganska mycket och även följt med lite på hennes webbsida. Jag tycker också att hon har en hel del goda idéer MEN stör mig på att hon är så rigid i sin SHN-kur som hon menar funkar på precis samma sätt för precis alla barn. Om föräldrar gör exakt så som hon säger och ändå misslyckas är det alltid fel på föräldrarna, inte kuren. Inget utrymme för att barn är olika och har olika behov.

  3. Jo, egen erfarenhet upphöjd till allmän sanning i lite för stor utsträckning kanske… Vi får väl se vad som sägs, jag tror att hon och jag håller med varann om mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *