Jag har aldrig…

…riktigt begripit Annette Kullenbergs eventuella storhet – men nu gör jag det. Tack vare en enda text.

0 svar på “Jag har aldrig…

  1. Sicket dravel rent ut sagt.(Det är sjuka människor) skrev hon och blandade även in Hitler i resonemanget.Stackars människa som inte upptäckt att det finns tonvis och åter tonvis med människor i världen som inte är sjuka utan bara djävligt elaka.Men detta verkar ju vara alltför svårt att förstå för somliga där dessa helt plötsligt omvandlats till en skara individer man ska tyckas ta i försvar.

    Skulle nog vilja påstå att AKs text i så fall är gjord av en (ELAK) person som inte förtjänar mer än ytterligare förakt som tidigare mördare gjort när hon nu omvandlar dessa till någon form av olyckligt drabbade av sjukdom individer.Samtidigt som hon nu smetar ut begreppet infödda svenskar och nya svenskar i ett nytt fantastiskt men helt upp och ner begrepp för att fånga läsaren med ytterligare extremt långsökta ideer.

    Gick i en komvuxskola för några år sedan som såkallad infödd Svensk enligt AK och kan meddela att tankesättet bland dessa elever från bla Irak,Palestina,Brasilien,Jugoslavien Sverige mfl så var tankestättet för dessa och liknande händelser i världen desamma som de människor vi nu är vilket ju inte alls stämmer enligt AK.Nääää,det här flumsnacket ger jag inte mycket för.

    “There are two types of people in this world : those who got it and those who still wonder why.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *