Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Jag måste skratta lite i dag

Så efter att ha läst Ulrika Milles i DN fortsatte jag garvandet med det här. Se första delen, en och en halv minut, om ökenråttan! Anders Jansson är så jävla rolig när han är rolig. Och barnen är helt fantastiska…

2 Kommentarer

  1. indy (utan hatt) den 26 januari, 2011 kl 11:22

    som rödlätt och ägare av två ökenråttor känner jag mig kränkt.

    anders jansson är rolig när han är rolig MEN den här säsongen av hipphipp känns mer som som en haj (som blir hoppad över) än en pigg gerbil. sveriges ”little britain”…  2. Andreas Ekström den 26 januari, 2011 kl 11:40

    Själv äger jag en dammsugare OCH en grå cardigan. Det är inte utan att jag känner mig lite angripen jag också. 🙂Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.