Judit – din nya redaktionsassistent

Vår dotter Judit, 18, söker fler uppgifter som redaktionsassistent! Under våren har hon hjälpt en journalist och författare med transkribering av intervjuer. Hon har huvudet på skaft, denna dam, och arbetar annars med läxhjälp för yngre barn, vid sidan av studierna på Polhemskolans fysikspetsprogram.

Hon har, vågar jag påstå, absolut kontroll på svenska språket. Hon kan göra research, skriver väl, är administrativt uppstyrd på ett sätt som de flesta av oss bara kan drömma om – och hon kan den svåra konsten att ”tala med vuxna”. I studierna är hon fullständigt självgående. Hon är redaktör för Polhemskolans klimatgrupps uppmärksammade Instagramkonto, som hon producerar allt innehåll för. När den danske Nobelpristagaren i kemi kom till skolan för en tid sedan var det förstås Judit som gjorde intervjun med honom.

Om du anlitar Judit för redaktionell assistans, så fakturerar hon 285 kronor i timmen från föräldrarnas bolag, varpå föräldrarna betalar ut lön till henne. Hör av sig med förfrågningar gör man till Judit snabela andreasekstrom punkt se!