Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Julstämning

Ni undrar kanske hur det gick med historien om restupplagan av Hemliga pappan? Solskenshistoria: Böckerna är nu utsända till ett tjugotal olika verksamheter, som jag i samtliga fall har fått tips om av er. Bonnierförlagen stod för några extra friexemplar, och Johan Henriksson på JHM Revision i Malmö stod för hela fraktkostnaden.

Fantastiskt. Ni är så snälla!

3 Kommentarer

 1. Peter F. den 6 december, 2010 kl 09:06

  Tja; det kan väl vara så att många snälla som följer ett snällt och lovvärt initiativ blir något som kan gränsa till det altruistiska.
  Tack för den goda idén! 2. Nils Pettersson den 6 december, 2010 kl 07:39

  Hej Andreas!
  Ett stort jättetack för böckerna som idag damp ner hemma hos mig. Och tack till distributörer och andra inblandade. Jag trodde nog inte på allvar att just jag skulle bli utvald. Så det var extra kul när sonen ringde. ”Pappa du har jättetunga paket här.” Men jag fattade inte vad det var förrän jag kom hem. Jag har redan denna kväll delat ut boken till åtta nyblivna pappor (barn mellan 3-15 mån) i en pågående pappagrupp. Och fler ska få så småningom.

  Som sagt tack, tack, tack, tack och ha en god jul, du och din familj. 3. Andreas Ekström den 7 december, 2010 kl 09:40

  Detsamma, det kändes roligt att ha med dig på listan – alla mottagare behövde ju inte vara liksom formella institutioner!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.