Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Om att vara spermiedonator

Senaste numret av Bang är vettlöst bra. Läs till exempel det här, av Augustin Erba.

2 Kommentarer

  1. Marie Breskic den 5 december, 2010 kl 04:41

    Jag har tagit för givet att spermadonation är en lätt sak för män. De spiller ju ändå lite här och var, både frivilligt och ofrivilligt. Ungefär så, har jag tydligen tänkt utan att själv lägga märke till det. Så dök frågan om donerade ägg upp. Aldrig i livet! var min reaktion. Släppa iväg ett helt DNA-paket som är mitt och bara … lämna det med andra människor. Nej. Män kan, men för mig är det en allvarlig sak.

    Jag hade nog lite fel där.  2. Andreas Ekström den 5 december, 2010 kl 09:50

    Jag har tänkt på frågan och kommit fram till att jag inte är lämpad – jag har en grubblande sida, och dessutom Crohns sjukdom, vars ärftlighet man vet rätt lite om, som tillsammans gör att hela min instinkt säger mig: nej.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.