0 svar på “Om att vara spermiedonator

  1. Jag har tagit för givet att spermadonation är en lätt sak för män. De spiller ju ändå lite här och var, både frivilligt och ofrivilligt. Ungefär så, har jag tydligen tänkt utan att själv lägga märke till det. Så dök frågan om donerade ägg upp. Aldrig i livet! var min reaktion. Släppa iväg ett helt DNA-paket som är mitt och bara … lämna det med andra människor. Nej. Män kan, men för mig är det en allvarlig sak.

    Jag hade nog lite fel där.

  2. Jag har tänkt på frågan och kommit fram till att jag inte är lämpad – jag har en grubblande sida, och dessutom Crohns sjukdom, vars ärftlighet man vet rätt lite om, som tillsammans gör att hela min instinkt säger mig: nej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *