Mara Lee…

…får Svenska Dagbladets kulturpris för sin fina roman ”Salome”. Välförtjänt, tycker jag, som också intervjuade henne då boken kom.

0 svar på “Mara Lee…

 1. Hej Andreas!

  Går andra året i gymnasiet och har ekonomisk geografi. Ja, mitt ämne är nämnligen Google. Saken är den att jag har lokaliseringsfaktorer när det gäller google. Tänkte fokusera mig på Huvudkontorets lokalisering i Silicon Valley. Svårt ämne har jag märkt.

  Finns det nämligen en chans att du har några tips till sidor/böcker som hjälper mig på vägen? Har nämnligen inte hittat så mycket om just Googles lokaliseringsfaktorer.

  Vill även passa på att ge credts för Google koden, mycket bra bok som hjälpt mig mycket i mitt arbete och i mitt intresse för Google!

  Tack på förhand.
  Mvh Lucia

 2. Med lokaliseringsfaktorer menar du alltså vad det var som fick Google att välja just Mountain View som platsen för sitt huvudkontor, gissar jag då?

  Kan nog inte säga så mycket om det. Närheten till Stanforduniversitetet var förstås viktig, och så gällde det ju att hitta lämpliga lokaler. Det hade nog kunnat bli någon annanstans om rätt lokaler hade dykt upp – men någon annanstans i Silicon Valley i så fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *