Mer men inte samma

I kväll vid halv sju är jag tillbaka från farmors begravning och därtill knuten sammankomst (som jag faktiskt ser fram emot, jag har den stora turen att genuint gilla mina släktingar som alla kommer att vara där) och kommer då att kliva in i Aftonbladets monter på Bokmässan för att prata lite om antologin Gratis, som jag har tjatat så mycket om. Emma Stenström är moderator.

Anders Rydell är också med, plus någon eller några ytterligare av författarna. Halv sju alltså. Välkommen om du har vägarna förbi!

Jag ‰r medfˆrfattare till Gratis? Om kvalitet, pengar och skapandets villkor

0 svar på “Mer men inte samma

  1. Jag upptäckte häromdagen att jag är tackad i den!

    Eventuellt ska jag pallra mig in på bokmässan nån gång imorrn, är du där då?

    (Hit me @twitter, jag lämnar internets trygga famn ganska snart. =) )

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *