Mina donatorer

Här är en lista på de personer som har möjliggjort ”Google-koden” genom finansiellt stöd.

* En person har bett att få vara anonym.

* En person har satt in pengar på mitt konto utan att identifiera sig själv.

* Fyra personer som inte är på listan har via mejl flaggat för att de avsåg att donera, men jag har inte sett några överföringar som har motsvarat deras utfästelser. Jag räknar med att de har sett att insamlingen nu är avslutad och hoppas att de i stället väljer att stötta något annat journalistiskt ändamål, det finns många goda sådana!

Men: Jag skulle bli enormt ledsen om jag på något sätt skulle råka missa någon på tacklistan i boken. Därför kommer namnen här. (Om du har skänkt pengar till mig men inte är med på den här listan, så ber jag dig att kontakta mig, så kan vi genom banklistor försäkra oss om att pengarna i så fall inte har hamnat fel. Sådant händer.)

Leif Alsheimer, Anonym, David Bonnier, Mamma och pappa Ekström, Johan Ejermark, Henrik Ismarker, Joakim Jardenberg, Gunilla Kinn, Ewa och Tomas Kollberg, Martin Lindvall, Karl Oskar Mattsson, Okänd för mig, Morris Packer, Paul Ronge, Per Strömbäck, Siri Wikander, Rickard Wolrath, Mathias Worbin, Daniel Åberg och Magnus Äng.

Tusen tack, alla!

0 svar på “Mina donatorer

  1. Ah, mitt bidrag var så blygsamt att mitt namn knappt förtjänar att tryckas… Å andra sidan var beloppet vid gåvotillfället en så stor del av mina tillgängliga tillgångar att en rik knös hade blivit hyllad jorden runt om samma procentandel hade skänkts av vederbörande. 😉
    Jag får komplettera med en stödlunch/-middag à la Lisa om vi någonsin är i Stockholm eller annan stad samtidigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *