Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Möte med en legend

Också från sommarens publiceringar: min intervju med fotografen Lennart Nilsson, som egentligen helt utan konkurrens tar titeln som den mest svårintervjuade person jag har mött. Läs för att förstå varför…

***

I dag: prepp för intervju med hyllade Oline Stig, som jag knappt aldrig har träffat, trots att hon sedan flera år är en av våra mest förekommande litteraturkritiker, och så ska jag skriva terminens första krönika till Journalisten. Jag funderar på om temat kanske ska bli journalister och säkerhetspolitik, skråets politiska naivitet därvidlag, ihjälkramandet av Wikileaks och så vidare. Det finns något där.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.