Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Nästa bok 1

Det har varit mycket arbete på bussen, på tidiga morgnar och på sena kvällar den senaste tiden. Det finns förklaringar till det.

I dag: nummer ett.

Den första januari 2010 utkommer en bok som heter ”Noll noll”. Redaktör är den allstädes närvarande Anders Rydell samt förläggaren Tobias Nielsén, som har samlat ett tiotal skribenter med uppdraget att sammanfatta det decennium som vi just står i begrepp att lämna bakom oss, ämne för ämne.

Mitt kapitel i antologin handlar om mammor, pappor och barn. Synen på familjen. Tidningen Mama, lattemammakonceptet, Tony Blairs uteblivna pappaledighet. Tobias Linderoths perfekta kombination av mjukt och hårt. Såna grejer.

Andra skribenter i boken är Salka Hallström, Kristin Lundell, Caroline Hainer, Björn af Kleen, Anders Mildner, Kjell Häglund, Annina Rabe, Martin Gelin, Adam Svanell, Emanuel Sidea, Klas Ekman, Ann-Helen Meyer von Bremen, Jesper Högström och Karin Eriksson (f d Johansson). Jag återkommer med länkar och nyheter när det finns mer att berätta om boken. I bästa fall hinner den smygsläppas precis före jul, och i så fall är det bara att skriva upp den på julklappslistan, jag tror att den kommer att bli värd det!

4 Kommentarer

 1. Anna den 21 oktober, 2009 kl 08:52

  Kul! 2. Andreas Ekström den 21 oktober, 2009 kl 11:12

  Ja, det var skoj att skriva kapitlet och jag tror att hela upplägget och formen och idéerna kan göra den till ett roligt avstamp på det nya året. 3. Caroline Hainer den 21 oktober, 2009 kl 02:35

  Roligt att du är med! 4. Andreas Ekström den 21 oktober, 2009 kl 02:50

  Detsamma! Ska bli extremt kul att se slutresultatet, jag kommer på mig själv med att ha rätt höga förväntningar.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.