Langare efterlyses

Ska åka nattåg inom kort. Är det normalt att via sin blogg fråga vänner och bekanta om någon har ett ofarligt insomningsmedel att låna ut inom 48 timmar? Är det lagligt, eller försöker jag… typ… skaffa droger då…? Jag som är bortskämd med extremt god nattsömn och insomningsprocesser som brukar understiga sextio sekunder sover så uselt i de där sorry excusarna till britsar of sängar… Tips på receptfria preparat hör jag gärna också. Jag borde kanske bara börja dricka alkohol?

0 svar på “Langare efterlyses

 1. Alltså jag brukar inte langa, men tanken på att du kanske tar till alkohol får mig att föreslå Apotekets åksjukepiller. De sover man som en stock på. När du ändå är där kan du köpa öronproppar också.

  Sömnrik resa önskar jag dig!
  /Siri

 2. x-svärfar och läkare rekomenderade vanliga allergi-tabletter i stället för insomningspiller. Man lär bli lite lagom dåsig.
  Däremot har du dubbelfel om vin. Det är gott men man sover absolut inte gott med alkohol i blodet.

 3. Langare finnes. Substans: Zopiklon (kolla på fass.se)

  Leverans: vågar man tro att posten fixar att skicka ett kuvert från Norrland till Ektröm inom 48 timmar? Eller rent av inom 24?

  Isf: mejla mig omgående, en adress, sista postlådan töms kl 20

  /k

 4. Det finns en viss risk att din namne står vid brevlådan i morgon och ser ytterligt förvånad ut. Kommer brevet till rätt Ekström ber jag att få tillönska en trevlig resa och en god natt

  /k

 5. Haaaaaahahahaha, det här blir kul – jag står inte i telefonkatalogen, så det är min namne, han som ibland får samtal som rör journalistik och inbjudningar till fester och sånt… Andreas Ekström i Lund som inte är jag – du kommer få mitt sömnpiller! Är det ett skäl för oss att träffas till sist…?

 6. Fantastiskt. Jag lovar att skriva en lödig recension av hela upplevelsen, och som tack vill jag skicka dig en av mina böcker – om du vill ha den alltså, den mest hallucinogena av dem, den första, som heter ”Ordlekar”. Mejla adressen din i så fall!

 7. Självklart – supertack! Jag mejlar adressen. Misstänker att ratsit inte hittar Karibien….

  Förresten, en relativt vanlig biverkan av tabletterna är att man kan få en bitter/besk smak i munnen morgonen/dagen efter. Empiriska studier i bekantskapskretsen ger vid handen att det är vi som verkligen avskyr grapefrukt som har svårt för smaken. Andra tycks inte känna den eller bryr sig inte.

  Jag ser fram emot en hallucinogen upplevelse, och hoppas din tågresa blir fin

  /K

 8. Crister: Hahahaha, klar risk vid en del texter! En kompis messade ett annat förslag:

  ”Lyssna på Läckbergs sommarprat från 2007, du sover gott redan i Hässleholm”…

 9. Karibien,

  Du är nog en s k supersmakare? Se Lisa Förare Winbladhs/Matälskarens blogg/taffel.se för mer info i ämnet.

  Andreas,

  Du kan blanda rött vin och Coca Cola för en ny smakupplevelse (populärt i Portugal, jag har bara testat det på en portugisisk bar i Kapstaden) fast kanske inte just för att somna bättre.
  Annars verkar vin i och för sig bara bortkastat på dig!

 10. Andreas,

  Ordlekar kom i lådan i dag, ska genast sätta tänderna i den – TACK!

  Gunilla,

  Supersmakare? tja, jag vet inte faktiskt. Minns att ni högstadiet fick vi kartlägga några genetiska variabler som ögonfärg, blodgrupp osv men också kolla om vi hade förmågan att känna en viss besk/bitter smak. Vi fick en klar droppe på tungan. De tre första kände ingenting. Jag rusade ut till toan och försökte tvätta ren tungan innan jag kräktes….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *