7 svar på “Nattens händelser

  1. Tack snälla för info. Min första ,,besök,, så känns ganska obehaglig . Samt glömde min info på apoteket angående förberedelse inför undersökning. Då började googla så hittar jag din ,,lugnande ,, beskrivning. Tack bästa du ?
    Vänligen
    Enikö

  2. Den här kommentaren tycks ha hamnat i fel tråd – men om det är ett dygn kvar är det bistra svaret: ingenting. Klar dryck bara.

  3. Dags igen i början på mars. Anser att jag var noga med vad jag åt de sista nio dygnen innan. Tack vare tips här (sugrör, blanda Laxabon med kallt vatten, hemgjord kycklingbuljong smaksatt med chili) gick det bättre än för tio år sedan med förberedelserna. Felbedömde dock situationen, kände mig tömd efter en liter Laxabon. Sprang till toan ideligen, med sprutande vatten från baken. Måste göra om koloskopin för säkerhets skull, läkaren kan ha missat någon polyp eftersom jag inte var helt rengjord. 3 liter till; HUR ska det gå?? Funderar på att SOVA i BADKARET (på gästmadrass) så jag har nära till toa. Sova naken förstås – mycket tvätt blev det sist.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *