Om ni nånsin…

…har övervägt att rösta på Sverigedemokraterna, dessa förbannade rasister, så kolla sidan åtta i det här nyhetsbrevet.

Varje gång en ledande sverigedemokrat säger sig inte vara rasist, så kan ni hänvisa dit.

***

…och varje gång nån säger att Fremskrittspartiet i Norge är väldigt mycket mer städat och snällt, så kan ni ju kolla in det här. Ett öppet förslag om deportationspolitik. Har Europa sett det sedan nazismens dagar?

0 svar på “Om ni nånsin…

  1. Dagens svenska borgerlighet är för politiskt och etiskt ryggradslös – och för genomtaktiserad – för att *inte* vika ner sig för Sverigedemokraterna och aktivt ge mera acceptans åt deras idéer om det blir nödvändigt för att Fredde ska kunna sitta kvar som statsminister. Och det läget kan ju mycket väl inträffa hösten 2014, eller ännu tidigare. Man kommer att gå SD tillö mötes precis som den danska nyborgerligheten gjorde efter år 2000 och precis som Cameron kanske kommer att få göra med UKIP i England (inte lika extrema, men det är samma slags behov).

  2. Martin Aagard har tyvärr gjort det till sin grej att ondgöra sig över diverse saker och företeelser i Norge. Det är förstås väldigt tacksamt att ägna sig åt den typen av tvärsäkra analyser som har till främsta syfte att framhäva egen förträfflighet, och det går förstås inte an att förvänta sig av en svensk att göra annat än att urskiljningslöst acceptera Aagards åsikter som annat än obestridd fakta.

  3. Det blir svårt att förbjuda folk att ha en nationalitet, så jag tvivlar på riktigheten i den uppfattningen. Utvisning av kriminella utlänningar är väl en möjlighet också i Sverige, om jag inte helt misstar mig.

    Det Aagard omtalar som ett krav refererar i verkligheten till ett uttalande från riksdagsledamoten Sandberg (FrP) där han pekar på paragraf 7 i polislagen som ger polisen omfattande rättigheter när det föreligger fara eller risk för störningar av lugn och ordning. Det var väl något liknande som låg till grund för att knäppa Hannes Westberg på Vasaplatsen för några år sedan, skulle jag tippa.

    Men det var ju inte det vi skulle prata om, vi skulle ju snacka om nazistjämförelser och deportationspolitikpåståenden som uppstår när svensk kukmoral ska formuleras i onyanserade krönikor.

  4. Jag önskar här att föreviga mitt förakt för fremskrittspartister, deras åsikter och Aagards återgivanden av dessa (och en del annat). För tydlighetens skull.

  5. Ja, det var en bild av människor med dåliga tänder som såg jublande glada ut över den gratis tandvård de avsåg att massinvandra Sverige för att ta del av…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *