Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Sista leveransen

I går kom de sista lådorna med ”Gör nu bara exakt som jag säger!”, mitt lilla undergroundbokprojekt från i våras. Jag har behövt trycka om två gånger, och är genuint och djupt förvånad över det stora intresset.

Det är en sorts matbok, men egentligen är det mest en samling små texter som har med folk och händelser att göra som jag tycker om. Maten är där som en ram, eller en ursäkt, eller vad ni vill kalla det.

Om ni har tvekat, men nu lutar åt att trots allt skaffa ett exemplar, så är det dags nu. Orderingången har stannat av, och jag kommer inte att trycka fler än de jag har här hemma på golvet nu. Swisha en hundring till 123 074 57 52 och skriv in din postadress, så kommer en snabb leverans till dig.

Och igen: tack alla som läst och hört av sig. Ni hjälpte mig att få ägna mina dagar åt något ovanligt roligt ett litet tag.

2 Kommentarer

  1. Per den 25 augusti, 2020 kl 06:01

    Tack, boken kom idag. Extra roligt med en personlig hälsning. Ser fram emot läsningen också.  2. Andreas Ekström den 25 augusti, 2020 kl 08:31

    Ja, vad kul att postgången var såpass snabb! Hoppas du ska gilla den, och tack för att du skaffade ett ex!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.