Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Skämta aprillo

Varför gav alla ut sina tidningar i går, den 21 januari? På hallgolvet: Filter, Offside, Norra Halland, Dagens Medicin, Naturvetare, Medievärlden, Fokus, Affärsvärlden och sist och minst Lokaltidningen Lund. Plus morgontidningarna. Man tror ju att någon driver med en.

Och jag fattar inte varför Offside och Filter kör distribution på samma dag, och för andra gången dessutom. De kanske sparar pengar på det, men… Så fina produkter får man gärna sprida ut lite.

***

…och ja, apropå fina produkter: Offside är otroligt bra, igen. Det är så förväntat att hylla Offside, men credit where credit is due. Porträttet av Hysén, Per Johanssons krönika, greppet om proffsfenomenet – det är så rakt igenom asbra bara.

8 Kommentarer

 1. ellen den 22 januari, 2009 kl 12:01

  appropå ditt inlägg om kongo olle ;fredag 15 september 2006 kl 5:17

  Hej,

  Jag ville bara skriva till dig för att jag blev så rörd, glad och kände igen min morfars personlighet i din text om honom! Det låter precis som honom! Det stämmer att han inte finns i livet längre, men din text bevisar att minnet av en människa kan leva i evighet!

  TACK! 2. Andreas Ekström den 22 januari, 2009 kl 12:12

  Oj, så otroligt roligt att få höra en sådan sak! För mig är ju Kongo-Olle en mytisk personlighet, en sådan där person från det djupaste Västergötland som folk gärna hade en historia om. Men jag har alltså aldrig träffat honom själv.

  För er som är nyfikna, texten som nämner Olle finns här:

  http://www.andreasekstrom.se/wordpress/?p=158 3. Hampus den 22 januari, 2009 kl 03:20

  En förklaring kan vara att Bring (före detta Citymail) bara delar ut post på en adress var tredje dag. Därmed blir det fler tidningar vid samma utdelningstillfälle än om tidningarna kör med Posten, speciellt eftersom det det ju är löning på fredag.

  Så 21 januari är ju inte skrivet i sten som utdelningsdatum. Jag fick exempelvis Filter i dag torsdag.

  Men just Fokus måste det vara något knas med. Den ska ju komma ut på fredagar. 4. Andreas Ekström den 22 januari, 2009 kl 09:05

  Ja, det var märkligt tidigt för Fokus! 5. isabelle den 22 januari, 2009 kl 09:51

  den dagen tidningarna plötsligt dyker upp automatiskt i brevlådan för att de vill att man ska blogga om dem, då är jag lycklig. 6. Andreas Ekström den 22 januari, 2009 kl 10:10

  Fast så är det inte i mitt fall. Vi betalar för samtliga de där, utom lokaltidningen som är en gratistidning och för de två morgontidningarna som min arbetsgivare betalar. (Min fru är också journalist…) 7. Björn Owen Johansson den 23 januari, 2009 kl 12:38

  Jobbigt det där med hela hallen full av tidningar…
  …Men jag har inte fått Filter alls, och det är ännu värre! 8. Andreas Ekström den 23 januari, 2009 kl 09:00

  Ja, den börjar hitta formen nu tycker jag! Men jag tycker fortfarande att deras idé om att koppla varje story till en händelse inte fungerar. Klart man kan ha och ska ha en stor Carola-story. Men vilken är kalenderkopplingen i detta nummer?

  Melodifestivalen. Som hon inte är med i. Ursäkta, men det blir ju löjligt.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.