Skämta aprillo

Varför gav alla ut sina tidningar i går, den 21 januari? På hallgolvet: Filter, Offside, Norra Halland, Dagens Medicin, Naturvetare, Medievärlden, Fokus, Affärsvärlden och sist och minst Lokaltidningen Lund. Plus morgontidningarna. Man tror ju att någon driver med en.

Och jag fattar inte varför Offside och Filter kör distribution på samma dag, och för andra gången dessutom. De kanske sparar pengar på det, men… Så fina produkter får man gärna sprida ut lite.

***

…och ja, apropå fina produkter: Offside är otroligt bra, igen. Det är så förväntat att hylla Offside, men credit where credit is due. Porträttet av Hysén, Per Johanssons krönika, greppet om proffsfenomenet – det är så rakt igenom asbra bara.

0 svar på “Skämta aprillo

 1. appropå ditt inlägg om kongo olle ;fredag 15 september 2006 kl 5:17

  Hej,

  Jag ville bara skriva till dig för att jag blev så rörd, glad och kände igen min morfars personlighet i din text om honom! Det låter precis som honom! Det stämmer att han inte finns i livet längre, men din text bevisar att minnet av en människa kan leva i evighet!

  TACK!

 2. En förklaring kan vara att Bring (före detta Citymail) bara delar ut post på en adress var tredje dag. Därmed blir det fler tidningar vid samma utdelningstillfälle än om tidningarna kör med Posten, speciellt eftersom det det ju är löning på fredag.

  Så 21 januari är ju inte skrivet i sten som utdelningsdatum. Jag fick exempelvis Filter i dag torsdag.

  Men just Fokus måste det vara något knas med. Den ska ju komma ut på fredagar.

 3. Fast så är det inte i mitt fall. Vi betalar för samtliga de där, utom lokaltidningen som är en gratistidning och för de två morgontidningarna som min arbetsgivare betalar. (Min fru är också journalist…)

 4. Ja, den börjar hitta formen nu tycker jag! Men jag tycker fortfarande att deras idé om att koppla varje story till en händelse inte fungerar. Klart man kan ha och ska ha en stor Carola-story. Men vilken är kalenderkopplingen i detta nummer?

  Melodifestivalen. Som hon inte är med i. Ursäkta, men det blir ju löjligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *