Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Skrivtimmar

Ni minns reglerna: En timme om dagen i en månad, med dator, utan internet. Mappen ”Bok och texter” på datorn.

Vad som har hänt hittills är att jag har pysslat väldigt mycket med ett dokument som heter ”Idélista”, där jag alltså försöker sätta ett tiotal idéer i prioritetsordning.

Haha. Hahaha.

Just nu är det väl rätt iskallt vad som ska stå sjua eller åtta på den där listan. Vad jag behöver är en etta, det är hela saken. Men, i den desperata jakten på framsteg: jag har i alla fall stekt en idé, som jag nu med varm hand lämnar över till vem som helst:

Jag tycker att boken ”Den första biografin om Martin Kellerman” borde skrivas. Han har dokumenterat sitt liv i en sådan omfattning att vi tror att vi vet allt om honom. Och så är det givetvis inte. Någon borde skriva en rejäl litterär analys av hans grejer, göra intervjuer med hans vänner, men inte med honom, och skriva den första biografin – med just den titeln, för att markera att Kellerman är såpass bra att det är helt rimligt att anta att det kommer fler.

Varsågod, internet. Det är bara att sätta i gång.

3 Kommentarer

 1. D.D. den 15 november, 2008 kl 04:18

  Om/när den skrivs kommer jag att stämma honom, eftersom han kommer att ha snott allt innehåll från mig. Man har inte monopol på samtidsdefinition bara för att man är duktig på att klottra figurer.

  Han har i alla fall inte bott granne med rappar-Petter. 2. Andreas Ekström den 15 november, 2008 kl 07:55

  Men det har du? Brukar ni göra triceps-övningar ihop? 3. D.D. den 19 november, 2008 kl 03:53

  Nej, han ligger en viktklass över mig trots att jag har grillkycklingladdat det senaste året.

  Det jag skrev förut ska inte tolkas som MK-kritik utan bara som ett erkännande av hans allmängiltiga storhet. Innerst inne är vi alla ganjawiggers.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.