Söndag

Man måste älska när ett stort statligt företag vågar sig på en sarkasm

***

Fick, tyvärr, tillfälle att konsultera den här utmärkta orienteringskartan – och kunde konstatera att jag gick från mitten rakt uppåt i tre obevekliga steg… Men jag var i alla fall artig med mitt nej. Lite för artig tror jag.

***

Och läs gärna Googles Nicklas Lundblads tankar om e-postens framtid – hans eget företag gjorde förra året ett ambitiöst försök att ”döda” e-posten med det snabbt nedlagda projektet Google Wave.

Jag tycker att det var synd att Google släppte taget om Wave så fort. Wave hade inga som helst utsikter att döda e-post, eller att lösa ett problem som många trots allt inte har – men var ändå ett spännande alternativt sätt att arbeta i grupp. Var det inte värt lite fler ansträngningar?

0 svar på “Söndag

  1. Vad gäller Google Wave så var det nog lite tidigt för folk i allmänhet men var så säker på att delar av Waves funktionalitet snart kommer in i Googles andra produkter (som Docs – att skriva samtidigt i samma dokument hade varit mumma ibland) eller kanske i en framtida samarbetsprodukt (som ju måste komma) jmfr Campfire, Basecamp och andra 37signals-produkter

  2. Blev fundersam, inte hamnade väl min stillsamma förfrågan om ett eventuellt debattdeltagande rakt uppe i skithörnet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *