Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Söndag

Man måste älska när ett stort statligt företag vågar sig på en sarkasm

***

Fick, tyvärr, tillfälle att konsultera den här utmärkta orienteringskartan – och kunde konstatera att jag gick från mitten rakt uppåt i tre obevekliga steg… Men jag var i alla fall artig med mitt nej. Lite för artig tror jag.

***

Och läs gärna Googles Nicklas Lundblads tankar om e-postens framtid – hans eget företag gjorde förra året ett ambitiöst försök att ”döda” e-posten med det snabbt nedlagda projektet Google Wave.

Jag tycker att det var synd att Google släppte taget om Wave så fort. Wave hade inga som helst utsikter att döda e-post, eller att lösa ett problem som många trots allt inte har – men var ändå ett spännande alternativt sätt att arbeta i grupp. Var det inte värt lite fler ansträngningar?

6 Kommentarer

 1. Marie Breskic den 6 mars, 2011 kl 11:28

  Ljuvligt av lokföraren! Plåster på mitt sår. Vaknade idag och utsattes för vinnaren i kroatiska melodifestivalen. Så omöjligt dåligt. Sedan utsattes jag för bidraget som skulle ha vunnit. Jag sörjer.

  (Om någon undrar,
  vinnande bidrag:
  http://www.youtube.com/watch?v=w1OO8Svun_8
  det som skulle vunnit:
  http://www.youtube.com/watch?v=oH8gnijwyNM) 2. Andreas Ekström den 6 mars, 2011 kl 11:44

  Ah, underbart, på var sitt vis! 3. Patrik den 7 mars, 2011 kl 08:23

  Vad gäller Google Wave så var det nog lite tidigt för folk i allmänhet men var så säker på att delar av Waves funktionalitet snart kommer in i Googles andra produkter (som Docs – att skriva samtidigt i samma dokument hade varit mumma ibland) eller kanske i en framtida samarbetsprodukt (som ju måste komma) jmfr Campfire, Basecamp och andra 37signals-produkter 4. Andreas Ekström den 7 mars, 2011 kl 10:40

  Rimligen. Men det känns som om det redan borde ha hänt! 5. Jens den 7 mars, 2011 kl 11:30

  Blev fundersam, inte hamnade väl min stillsamma förfrågan om ett eventuellt debattdeltagande rakt uppe i skithörnet? 6. Andreas Ekström den 7 mars, 2011 kl 12:01

  Haaahahaha! Nej då, Jens, jag lovar!Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.