Startelva inför nästa match

Att jag ens orkar bry mig. Men okej. Jag skulle starta så här:

E Dahlin
A Johansson – K Svensson/M Dyrestam – L Valgardsson
T Olsson/A Faltsetas
J Allansson – R Söder – S Selakovic
T Hysén

(Sandberg måste petas. Drugge måste petas. Bjarnason, som har varit typ bäst i år, måste petas. Framför allt måste Johansson och Stiller petas, och jag upplever fortfarande Kalle Svensson som en säkerhetsrisk. Allansson, Dyrestam och Söder måste få fullt förtroende. T Olssons fighterhjärta måste få spelrum igen. Faltsetas måste få en seriös chans att visa att han är värd sitt kontrakt.)

0 svar på “Startelva inför nästa match

 1. Nu är ju inte jag göteborgare, men baserat på tff-matchen så måste Sana vara inkluderad i er uppställning. Den enda som kom undan med hedern i behåll från utspelningen igår. Drugge är väl petad redan? Kom in som avbytare och är hopplöst felanvänd. Trodde han införskaffades för att kunna rulla boll på marken, men icke. 90 minuters långbollande är inte direkt hans element. Och tydligen är plan b inget som Olsson/Rehn är intresserade av.

  Ang målvakt så är det tydligt att ert försvar inte litar på Sandberg, men lasta honom för målen är lite magstarkt. Ett skott från nära håll som ingen målvakt i allsvenskan gjort något annat än släppt retur på. Här bör jävligt gnälliga lagkamrater som Svensson och Jonsson se sig själv rejält i spegeln istället för att gestikulera mot Sandberg. Var är försvaret på returen? Var fanns de när Adelstam och Haynes enkelt kunde vägga sig igenom?

  Tvåan är det väl inte så mycket att säga nåt om? Snyggt volleyskott, en del folk i vägen. Ej målvaktens skuld i mina ögon.

  Nej, det stora problemet är er fantasilöshet. När de första femtielva långbollarna inte funkade försökte ni med femtielva till. Det får tom en stabbig, långsam mittback som Peter Abelsson att se ut som en världsmästare. Bara att tacka och ta emot.

 2. Du har helt rätt i spelanalysen.

  Men Sana är en charmör utan substans, som jag ser det. Teknisk och explosiv och påhittig – men det BLIR liksom inget. Han är som Peter Jöbacks låt ”Hollow” – rätt fantastisk, men liksom… lovande. Tills det tar slut, och löftet inte är infriat riktigt.

  Sandberg har blivit bättre under säsongen, men det finns åtta-nio bollar i hans nät som både Kim Christensen och Bengt Andersson hade tagit. Det gör hela skillnaden. Man kan inte tumma på målvaktskvaliteten.

  Mittbackarna Svensson och Jonsson håller egentligen inte någon av dem…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *