En story att älska

Dags för lite urbanhjärneska upplysningsideal i dag. All världens bluffare och flummare och ljugare och krämare, eat this

0 svar på “En story att älska

  1. .. å andra sidan är det ju inte som att alla ”vetenskapliga” läkemedel är vad de utgör sig för att vara. En blind tro på vetenskap är också den farlig… lagom skeptisk till det mesta är en bra utgångspunkt.

  2. Jo, absolut. Jag älskar empiri och mätbarhet när det gäller medicin, men är mer skeptisk till det när det gäller konstnärliga prestationer… Man borde kanske testa att tänka tvärt om ett tag!

  3. Men i Sverige är vi (ni) jämförelsevis skeptiska till alternativmedicin och föredrar rena substanser i små bleka piller. Fuglesang borde komma längre ner på kontinenten och stöka, för här blir människor med dålig hälsa och ännu sämre ekonomi ständigt lurade.

    Dessutom frågar jag mig hur många som verkligen blivit lurade av alternativa sömnmedel. Jag menar, man provar och så märker man rätt bra själv om man somnar eller ej. Därefter låter man bli om det inte hjälper, eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *