Titta vad jag hittade!

Jag har en trälåda i arbetsrummet hemma som går under namnet Roliga arkivet. Det är egentligen helt på tvärs med min personlighet att ha ett sådant, för det blir ohjälpligen ett slags avstjälpningsplats för udda grejer som jag inte vet vad jag annars ska göra av.

Ett ytterst litet fåtal tidskrifter ligger också där, bra journalistik, minnesvärda reportage – och så den här!

Jag var prenumerant på denna fantastiska tidskrift. Det var skitbilligt att få den hemburen vill jag minnas, även för en europé, och jag fick en suverän kurs i samtida amerikansk politik under nittiotalets sista år. George grundades av John F Kennedy Jr, och lades ner ganska kort efter hans död. Bland skribenterna fanns Al D’Amato och Naomi Wolf – men också Stephen Glass och Ann Coulter.

Det blir nog så att jag sparar den lite till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *