Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Vad ska jag välja?

Vet inte om jag har sagt det, men om ryktet stämmer och Göran Johansson blir ordförande för IFK Göteborg står jag inför ett tufft val. Var god och hjälp mig.

11 Kommentarer

 1. K den 18 december, 2008 kl 10:21

  Det följer väl en fin gammal tradition i Blåvitt, med den gamle s-pampen Gunnar Larsson som ordförande för några år sen. Sånt får man leva med… 2. Patrik den 18 december, 2008 kl 10:24

  Och hela IFK-rörelsen har väl ett arbetarklass-förflutet, eller? Fotbollen är väl starkare än politiken, eller? 3. Andreas Ekström den 18 december, 2008 kl 11:04

  Jo, men att han är s-pamp har jag inga problem med. Jag har problem med att han är Göran Johansson. Spånigare politiker har jag knappt aldrig sett i aktion. Jag kan inte för mitt liv begripa hur han – helt humorlös och maktfullkomlig – har kunnat väljas om år efter år. Ni vet vad som hände med kvinnan som kritiserade toppstyrningen? Hon flyttades från fjärde till artonde plats på nästa vallista. Så tystar man en kritiker. 4. Niklas Orrenius den 18 december, 2008 kl 11:25

  Jag kan inte för mitt liv begripa hur IFK Göteborg – helt humorlösa och maktfullkomliga – kunde vinna Allsvenskan år efter år på det tidiga 1990-talet. Kanske kan det bli så igen nu, under Göran Johansson. Brr. 5. Andreas Ekström den 18 december, 2008 kl 11:49

  Roger Gustafsson som var tränare då är ingen skojig typ. Men han visste hur man fick ihop ett vinnande lag, på den tiden. Och nu är han mannen bakom ungdomssatsningen som har givit bättre finanser och fler segrar. Då får man ta det onda med det goda. 6. Niklas Orrenius den 18 december, 2008 kl 12:46

  Offside skrev om hur Roger Gustafsson stoppade saltet i spelarnas mat. Han hade läst någon teori om att saltfri kost ökade prestationsförmågan. Spaghetti och köttfärssås utan salt. Spelarna åt så lite av den äckliga maten att han – motvilligt, kan man förmoda – tvingades införa saltet igen. Det är IFK Göteborg för mig. 7. K den 18 december, 2008 kl 01:22

  Frågan är, Andreas, hur du kan jobba på en tidning med humorlösa kollegor där majoriteten förmodligen håller på det patetiskt maktfullkomliga MFF…

  Men Göran Johansson… där har en säkring gått. 8. Andreas Ekström den 18 december, 2008 kl 01:38

  Jag försökte göra MFF till mitt andralag när jag flyttade till Skåne 1998. Det gick sådär. Jag jublade när de åkte ur allsvenskan. ”Nyttig läxa”, tänkte jag, men jag undrar hur mycket klubben egentligen lärde sig. 9. Niklas Orrenius den 18 december, 2008 kl 01:57

  Bäst att jag inte säger vilket som är mitt lag… 10. Andreas Ekström den 18 december, 2008 kl 02:37

  Är inte du från Motala? Vad håller man på där? Sleipner? 11. Niklas Orrenius den 18 december, 2008 kl 03:19

  IFK Norrköping. Vi har en annan stadig sosse som heter Göran som supporter. ”Jag lider med Norrköping”, sade godsägaren till Sportbladet nyligen. Anders Borg (m) håller också på Peking.Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.