0 svar på “Vad ska jag välja?

 1. Det följer väl en fin gammal tradition i Blåvitt, med den gamle s-pampen Gunnar Larsson som ordförande för några år sen. Sånt får man leva med…

 2. Och hela IFK-rörelsen har väl ett arbetarklass-förflutet, eller? Fotbollen är väl starkare än politiken, eller?

 3. Jo, men att han är s-pamp har jag inga problem med. Jag har problem med att han är Göran Johansson. Spånigare politiker har jag knappt aldrig sett i aktion. Jag kan inte för mitt liv begripa hur han – helt humorlös och maktfullkomlig – har kunnat väljas om år efter år. Ni vet vad som hände med kvinnan som kritiserade toppstyrningen? Hon flyttades från fjärde till artonde plats på nästa vallista. Så tystar man en kritiker.

 4. Jag kan inte för mitt liv begripa hur IFK Göteborg – helt humorlösa och maktfullkomliga – kunde vinna Allsvenskan år efter år på det tidiga 1990-talet. Kanske kan det bli så igen nu, under Göran Johansson. Brr.

 5. Roger Gustafsson som var tränare då är ingen skojig typ. Men han visste hur man fick ihop ett vinnande lag, på den tiden. Och nu är han mannen bakom ungdomssatsningen som har givit bättre finanser och fler segrar. Då får man ta det onda med det goda.

 6. Offside skrev om hur Roger Gustafsson stoppade saltet i spelarnas mat. Han hade läst någon teori om att saltfri kost ökade prestationsförmågan. Spaghetti och köttfärssås utan salt. Spelarna åt så lite av den äckliga maten att han – motvilligt, kan man förmoda – tvingades införa saltet igen. Det är IFK Göteborg för mig.

 7. Frågan är, Andreas, hur du kan jobba på en tidning med humorlösa kollegor där majoriteten förmodligen håller på det patetiskt maktfullkomliga MFF…

  Men Göran Johansson… där har en säkring gått.

 8. Jag försökte göra MFF till mitt andralag när jag flyttade till Skåne 1998. Det gick sådär. Jag jublade när de åkte ur allsvenskan. ”Nyttig läxa”, tänkte jag, men jag undrar hur mycket klubben egentligen lärde sig.

 9. IFK Norrköping. Vi har en annan stadig sosse som heter Göran som supporter. ”Jag lider med Norrköping”, sade godsägaren till Sportbladet nyligen. Anders Borg (m) håller också på Peking.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *