Andreas Ekström

Intro

Andreas liten

Hittills

5C04C647-5B3C-4954-BFF6-C52AE35A335D

Föreläsningar

Böcker

Länkar

Om upphovsrätt

English

Som officiant

Visby, here we come!

I detta nu: på färjan mot Visby! Hela familjen huserar på Norra Murgatan som vanligt, och den som känner oss är så klart välkommen förbi på fika eller käk när som helst. Jag har t o m packat min favoritkniv och min favoritskärbräda, eftersom jag inser att jag ändå lagar mat cirka femtio procent av min vakna tid… 🙂

Jag ska jobba minsta möjliga, medan Lisa ska jobba mesta möjliga. Hon kommer hem och byter klänning och cue cards och jag har näringsdroppet klart, typ så. Det blir också en hel del glass. Det blir, när svärmor kommer ut några av dagarna, dessutom en del riktningslöst minglande, lyssnande och lite lite debatterande, senare i veckan. Älskar Almedalsveckan.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.